Våra behandlingar

Vi som jobbar med våra behandlingar på Din kraftplats har alla intresse och kunskap inom holistisk hälsa.

Holistisk hälsa är ett synsätt som fokuserar på människans välbefinnande i sin helhet – kropp, själ och sinne. Istället för att bara behandla symtom, strävar holistisk hälsa efter att hitta de underliggande orsakerna till obalanser. Det innebär att integrera olika aspekter av hälsa, såsom fysisk aktivitet, näringsrik kost, mental välbefinnande, emotionell balans och andlig närvaro.

Är du intresserad av att veta mer om våra behandlingar eller boka tid hos någon av oss så finns kontaktuppgifter under våra bilder.

Välkommen!

Linda Kensén

Unika Samtal, Läs mer om mig och mina behandlingar på unikasamtal.se 

Jag erbjuder transformerande samtal och behandlingar som syftar till att hjälpa människor att uppnå inre förändring och transformation. Jag arbetar med en helhetssyn på människan, vilket innebär att jag tar hänsyn till både kropp, själ och sinne i mina behandlingar och samtal.

Jag jobbar även med utbildningar, workshops, meditation och föreläsningar inom personlig och andlig utveckling.

  • Medial vägledning – Fysiskt/Distans
  • Inre läkning – Healing och samtal
  • Samtals/coachning
  • Förlåtelsesessioner

Lite om mig

För mig handlade livet innan om att prestera och vara duktig, inte lyssna på mina behov eller drömmar. Jag gjorde av med energi jag inte hade och tillslut blev jag ”vidbränd”. Jag har valt om min vardag och skapat mer hållbarhet, kärlek, tillit, frihet och energi!

Nu hade handlar livet om att vara medveten om mina tankar, känslor, behov och att hantera dem på ett hälsosamt sätt. Jag har lärt mig att uppmärksamma min inre dialog och att identifiera när mina tankar och känslor är negativa och destruktiva. Genom att vara medveten håller jag på att bli fri från mina mentalabojor.

Jag vill gärna vara med och vägleda och hjälpa dig på din resa att bli fri och leva som hela du för den du är!

Du är unik!
Linda Kensén

Frida Krantz

Jag erbjuder sessioner med reiki healing, reikitrumma och sound healing. Läs mer om mina behandlingar på Boka Direkt.

Reikienergin lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och psykiskt. Den hjälper kroppen att släppa spänningar och blockeringar och motverkar negativ stress. Den stärker kroppens motståndskraft och är ett utmärkt komplement till andra, även medicinska, behandlingar.

Sound healing är healing med hjälp av ljud/vibrationer/sång. I många religioner har ljudet en viktig roll. Inom hinduismen exempelvis tror man att Krishna skapade världen delvis med hjälp av ljud och vibrationer. Sound healing påskyndar återhämtning, balansering och läkning och kan hjälpa dig att höra din egen inre röst.

  • Reiki
  • Reikitrumma
  • Sound healing

Lite om mig

Under många år levde jag ett splittrat liv där hjärna och hjärta inte samarbetade. Jag glömde bort min kropp i ett stressigt och karriärshetsigt liv. Mitt sökande efter att bli hel ledde mig via meditation till olika healingkurser, bl.a. healing touch, reiki och sound healing. Att inte bara leva mitt liv styrd av hjärnan och intellektet, utan att faktiskt lyssna på min kropp och mitt hjärta, har förändrat mitt liv i grunden.


Med mina behandlingar vill jag hjälpa dig att hitta lugn i dessa stimmiga tider vi lever i. Att leva ditt liv förankrad i din kropp och i ditt hjärta. Och att upptäcka den frid och glädje som kommer av att man vågar lyssna inåt. Att våga lyssna på sin inre röst.

/ Frida Krantz

Ewa Holst

Kristallhealing Jag har öppet för behandlingar torsdagar efter kl. 14:00.

Under mina session kommer du att få uppleva kraften i naturliga kristaller och ädelstenar, vars unika energifrekvenser sägs kunna påverka ditt fysiska, mentala och känslomässiga tillstånd positivt. Samtidigt frigör du gamla stagnerade energier och fyller på din kropp, ditt energifält med ny energi och ljus. Du blir avslappnad, ditt sinne lugnare och klarare och du höjer din vibration.

Kontakta mig på min mail eller messa mig så bokar vi en tid för en healing. 

Lite om mig

För flera år sedan stötte jag för första gången på kristallhealing när en vän introducerade mig till några ädelstenar och deras påstådda egenskaper. Vid den tiden var jag skeptisk, men samtidigt öppen för att utforska nya sätt att förbättra mitt välbefinnande. Jag började med några vanliga kristaller som ametist och rosenkvarts, som jag hade hört mycket om.

Med tiden började jag utforska mer om kristallernas unika egenskaper och hur de kunde balansera olika chakran och energicentra i kroppen. Genom att använda kristallerna medvetet under meditation och healing började jag känna en djupare koppling till min inre värld och en ökad intuition.

Jag vill erbjuda även dig att testa på kristallhealing och hur det kan hjälpa dig på din resa!

/ Ewa Holst